De sărbători, HoReCa va da testul suprem de rezistenţă din cauza lipsei de angajaţi

18 decembrie 2024

Industria HoReCa din România trece printr-o serie de transformări, urmând să intre în una dintre cele mai dificile perioade din an, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Perioada sărbătorilor de iarnă din 2024 este aşteptată să fie cea grea din ultimii ani pentru HoReCa, în condiţiile în care domeniul se confruntă cu un deficit acut de personal şi o eficienţă mai scăzută pe fondul cererii crescute a clienţilor, a migraţiei forţei de muncă şi a oboselii echipei existente, avertizează unii antreprenori din industrie. Totodată, pentru a-şi asigura creşterea, hotelurile şi restaurantele trebuie să se adapteze la cerinţele tot mai ridicate ale clienţilor români. Astfel, potrivit reprezentanţilor Hotel Bordeaux şi Restaurant Stage, numai unităţile care au o planificare bună, au suplimentat numărul de angajaţi şi care oferă bonusuri angajaţilor pot evita probleme în business cu efecte pe termen lung.

Informatie preluata din publicatia "Bursa" - citeste integral articolul - click aici

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 InfoBursa

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro