Business MAGAZIN. De ce lanţul de restaurante City Grill a intrat pe zona de hotel şi aparthotel? Ce spune Daniel Mischie, CEO-ul grupului, despre planurile de investiţii în restaurante: ”La ce talent este în zona HoReCa în România, am putea fi destinaţia nr.1 a Europei în ospitalitate”

Investiţii în zona de hotel şi aparthotel, revitalizare şi modernizare a restaurantelor, MENIURI construite de chefi cu stele Michelin, miza pe tehnologie şi sustenabilitate sunt doar câteva dintre direcţiile strategice pe care îşi construieşte planurile de dezvoltare City Grill. Grupul ia în considerare extinderea şi spre zona de convenience dar şi prin achiziţii ale unor alte afaceri, povesteşte Daniel Mischie, CEO al grupului City Grill.  

Informatie preluata din publicatia Ziarul Financiar - citeste integral articolul - click aici

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 InfoBursa

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro