Business MAGAZIN. Cum a ajuns Tavi Helian să gătească pentru staff-ul echipei de fotbal Barcelona şi pentru Shakira, iar acum şi-a deschis propriul restaurant spaniol în Bucureşti, lângă Cişmigiu

Şi-a început cariera în bucătăria restaurantelor din România la 14 ani, iar patru ani mai târziu a părăsit ţara pentru Spania. În inima vibrantă a Barcelonei, a găsit terenul propice pentru a-şi exploata adevăratul talent culinar. Astfel, după un an şi câteva luni de muncă într-un restaurant spaniol, Tavi Helian a ajuns de la băiatul care spăla vase la chef bucătar într-o bucătărie catalană, iar în anii următori a ajuns să gătească pentru stafful echipei de fotbal FC Barcelona şi pentru mari aRtişti precum Shakira.

Informatie preluata din publicatia Ziarul Financiar - citeste integral articolul - click aici

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 InfoBursa

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro