Business Magazin. Cine este în spatele restaurantului The Artist din Bucureşti care a primit pentru a treia oară consecutiv titlul Best Restaurant in Romania: “Chiar dacă eşti talentat în, bucătărie, tot trebuie să înveţi să tai ceapa repede şi bine”

În 2023, restaurantul The Artist din Bucureşti, fondat de Paul şi Mihaela Oppenkamp în urmă cu 11 ani, a primit pentru a treia oară consecutiv titlul Best Restaurant in Romania la World Culinary Awards. Antreprenorii nu au primit prea multe încurajări când au decis să-şi valorifice experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniu vreme de 12 ani şi să deschidă un restaurant de fine dining în Bucureşti. Deşi aventura lor antreprenorială nu a fost lipsită de obstacole, oaspeţii care le trec pragul şi premiile obţinute sunt dovada că decizia lor a fost inspirată.

Informatie preluata din publicatia Ziarul Financiar - citeste integral articolul - click aici

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 InfoBursa

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro