ADVERTORIAL Alimente care pot agrava simptomele migrenei: ce să consumi şi ce să eviţi

4 februarie 2025

Migrenele sunt o afecţiune neurologică complexă care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Acestea sunt adesea caracterizate prin dureri de cap intense, care pot fi însoţite de greaţă, vărsături şi sensibilitate la lumină şi sunet. Deşi migrenele pot fi cauzate de mai mulţi factori, alimentaţia joacă un rol important în gestionarea acestora. Unele alimente pot declanşa sau agrava migrenele, în timp ce altele pot ajuta la reducerea simptomelor şi prevenirea apariţiei acestora. În continuare, vom explora ce alimente ar trebui să eviţi şi ce alimente pot fi benefice atunci când suferi de migrene.

Informatie preluata din publicatia "Bursa" - citeste integral articolul - click aici

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 InfoBursa

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro