3 Pasi Esentiali pentru SUCCES FINANCIAR! #DozaDeFinante Episodul 1

8 iunie 2023

Castiga o actiune gratuita de Castiga o actiune gratuita de pana la 100 euro daca iti faci cont la Trading212 si folosesti codul promotional FLORIN:
https://www.trading212.com/

Intra pe grupul meu de telegram: https://t.me/finzyxromania

Nu uita sa ma urmaresti pe Twitch pentru a nu rata niciun LIVE:
https://www.twitch.tv/florintalks

Pentru investitii in criptomonede recomand Binance:
https://accounts.binance.com/en/register?ref=L7Y131AMGrup

Fa-ti un cont pe Shopify si te vei bucura de beneficii cu link-ul meu: https://shopify.pxf.io/florintalks

Pentru investitii la bursa recomand XTB:
https://geolink.xtb.com/5QhNr
Acum avem si posibilitatea de a tranzactiona actiuni fractionate!

Instagram: https://www.instagram.com/florintalks

Iti recomand platforma Finzyx pentru nevoile tale personale in investitii:
https://finzyx.com

Daca vrei sa ai succes financiar, trebuie sa stii sa echilibrezi trei aspecte cheie: economiile, cheltuielile si investitiile. In acest video, vom dezvalui cum poti face acest lucru pentru a-ti asigura un viitor financiar stralucit.

Pasul 1 - Economii: Vom explora tehnici si trucuri despre cum sa economisesti mai multi bani. Indiferent daca incerci sa pui deoparte pentru o vacanta sau pentru un fond de urgenta, vom discuta diverse metode prin care poti creste sumele pe care le economisesti.

Pasul 2 - Cheltuieli: Vom vorbi despre cum sa iti gestionezi cheltuielile pentru a nu iti afecta bugetul. Vom arata cum o buna gestionare a cheltuielilor iti poate influenta pozitiv economiile si capacitatea de a investi.

Pasul 3 - Investitii: Vom detalia cum sa castigi bani la bursa si cum sa faci investitii profitabile. De la alegerea actiunilor si ETF-urilor potrivite, la intelegerea diferitelor strategii de investitii, vom dezvalui tot ce trebuie sa stii pentru a-ti creste averea.

Alatura-te noua in acest video pentru a descoperi cum aceste trei pasi pot fi cheia catre succesul tau financiar.

Canalul de Youtube, Florin Rata, nu este un ghid de investitii si nu trebuie considerat unul. Toate materialele si informatiile de pe acest canal sunt opinia mea personala si nu trebuie tratate sub nicio circumstanta ca sfaturi financiare sau de investitii. Nu investiti si nu luati decizii financiare pe baza acestor videoclipuri, doar voi sunteti responsabili pentru deciziile financiare si investitiile pe care le faceti.

1. Link-urile de mai sus sunt de linkuri de afiliere, astfel, daca voi va veti face cont si veti indeplini diverse conditii, eu voi primi un comision.

2. Videoclipurile publicate pe acest canal de YouTube au scop educativ. Nu lua decizii de investitii bazate pe acest continut.

00:00 Ce este Doza Financiara?
02:08 Pasul I
06:52 Pasul II
09:16 Pasul III
11:23 Plan!

Sursa Youtube - Florin Rata

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 InfoBursa

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro